Душ кабина SmartLine

Душова кабина SmartLine SMSRV4

Термостатичен вграден смесител за вана/душ Chrome

Главен душ Chrome квадратен 400 мм

Шкаф под мивка Formy

Страничен стълб Formy

Душ кабина SmartLine